Tintenfass L'ä-pentue syntyi 13.12.2021

(2 narttupentua, molemmat varattuja)

isä: BRUFINN LIVING LEGEND "Veikko"

(i: Meaningful Of Mystirious Pride - e: Brufinn Bremen)

s. 07.06.2015

Lonkat B-B

Kyynärät 0-0

Silmät ok

PRA, CNM clear by parentage

SD2 terve

Tulokset:

Näyttelyt: KÄY-T

Mejä: VOI2

Luonnetesti: 174p +++

NOU1

- Käytetään metsästykseen

om. Essi Partti

emä: TINTENFASS L'OPPUKIRI "Kaja"

(i: FI KVA FI JVA VK3 JK3 TK2 BH Rekiniemen Raptori - e: FI KVA IPO-FH FH2 BH AD Tintenfass L'abbis)

S. 8.4.2015

Lonkat A-A

Kyynärät 0-0

Silmät ok

PRA, CNM, SD2, EIC, STGD terve (My Dog DNA)

om. Ella ja Rikke Söderlund

Pentueen emä on oma kasvattini Kaja. Kaja elelee perhekoirana etelä-Suomessa. Kajan kanssa on vuosien saatossa kokeiltu hiukan erilaisia jäljestyshommia ja se omaa erinomaisen nenän. Kaja on erittäin avoin ja mukava koira. Se on kotona erittäin helppo ja yhteistyökykyinen. Se osaa olla täysin huomaamaton hissukka, mutta kun ollaan jotain tekemässä, on se täynnä intoa ja tarmoa. Kaja on ns. sekalinjainen, eli sen suvuista löytyy enimmäkseen metsästyslinjan koiria, mutta mukana on myös näyttelykoiria. Ulkonäöltään Kaja on pieni ja siro, metsästyslinjaisen näköinen labbis. Se painaa noin 20 kg. Kaja on erittäin erittäin säänkestävä ja sitkeä liikkuja. Perusterveys on erinomainen.

Veikko asustelee Joensuussa ja sen kanssa on harrastettu monipuolisesti, pääasiassa noutajapuolen lajeja. Veikko on luonteeltaan erittäin avoin ja tasapainoinen. Ihana hyvä labradori. Se tulee toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa. Veikko on suht omapäinen, mikä on hiukan haitannut sen koemenestystä :-) Veikko on erittäin terve ja hyväkuntoinen, sitkeä uros. Veikko valikoitui pentueen isäksi juurikin sen luonteen vuoksi. Tykästyin kovasti sen tasapainoiseen ja hyvään labbisluonteeseen. Se on tyypiltään vahva ja hyvä hermoinen koira, ei liian herkkä tai liian vilkas.

2005 hankkimani labradori Punapakan Rokkimimmi "Humppa" osoittautunut erinomaiseksi kantanartuksi ja sen kanssa oli hieno aloittaa labbisten parissa. Humppa eli lähes 16 vuotiaaksi ja riisenien keskellä oman tyttärensä TF L'abbiksen, eli Nasun 13,5 v kanssa. Labbiskasvattini ovat olleet erinomaisia terveydeltään, sekä harrastus/työskentely ominaisuuksiltaan, erityisesti kaikenlaisessa nenätyöskentelyssä. Useita kasvattejani työskentelee virka- ja hyötykoirina eri viranomaistahoilla. Näiden lisäksi kasvattini ovat olleet hienosti esillä sekä noutajien omissa koemuodoissa, että palveluskoirapuolella, erityisesti erikoisjäljellä eli IFH:ssa. Siinä on kilpaillut kolme kasvattiani, joista äiti TF L'abbis ja poika L'okari jopa FI KVA-arvoon ja SM-osallistumisin asti. 

Odotan pentueesta syntyvän vauhdikkaita, työhaluisia ja hyvänenäisiä harrastus- ja työkoiria kaikenlaisiin etsintätehtäviin. Ulkonäöltään niistä tulee varmasti aika siroja ja kevyitä, eli näyttelykoiriksi niistä tuskin on ;-) Toinen pennuista jää meille omaksi uudeksi labradoriksi. Edellisestä omasta labbispennusta onkin jo 16 vuotta :-)  Kiitos Ellalle ja Rikkelle Kajan lainasta <3

Yhdistelmä Koiranetissä