Tintenfass L'y-pentue syntyi 15.3.2020

Pitkän tauon jälkeen saimme jälleen labradoripentuja <3
Pentueeseen syntyi 2 urosta ja 3 narttua
Kaikki pennut ovat jo varattuja
isä: BRUFINN KEEPERS GUN DOPEY "Dopey"

(INT FT CH Danestone Tweed - FI VPVA Lekking After Myrsinia)

S. 31.5.2015

Lonkat A-A

Kyynärät 0-0

Silmät ok

myös selkä ja olat kuvattu terveeksi (epävirallinen)

Virallinen sydänkuuntelu: terve, ei sivuääniä

PRA, CNM clear by parentage, EIC clear N/N, SD2 kantaja/Carrier,

Tulokset:

Nome-B: 2xAVO1 -> siirto VOI-luokkaan

WT: AVO0

Näyttelyt: JUN-EH

Vepe: AVO3

Käytetään metsästyksessä

Dopeyn kasvattaja/omistaja kuvailee koiraansa näin:

Dopey on hurmaava avoin poika joka rakastaa kaikkia ihmisiä ja toisia koiria. Työmotivaatio on valtava eikä siltä lopu moottori kesken. Sen tyyli työskennellä on todella upeaa katsottavaa. Pidän tästä pojasta valtavasti ja odotan sen saavuttavan vielä vaikka mitä. Pääkopan, työmotivaation ja terveyden lisäksi se on vielä hyväkroppainenkin uros. Olen tyytyväinen urokseeni nyt vain menemme rauhakseen yhdessä eteenpäin!

Dopeysta voi lukea lisää sen kasvattajan/omistajan kotisivuilta:

https://www.brufinn.fi/284976416emä: TINTENFASS L'OPPUKIRI "Kaja"

(i:FI KVA FI JVA VK3 JK3 TK2 BH Rekiniemen Raptori - FI KVA IPO-FH FH2 BH AD Tintenfass L'abbis)

S. 8.4.2015

Lonkat A-A

Kyynärät 0-0

Silmät ok

Pentueen emä on oma kasvattini Kaja. Kaja elelee perhekoirana etelä-Suomessa. Kajan kanssa on vuosien saatossa kokeiltu hiukan erilaisia jäljestyshommia ja se omaa erinomaisen nenän. Kaja on erittäin avoin ja mukava koira. Se on kotona erittäin helppo ja yhteistyökykyinen. Se osaa olla täysin huomaamaton hissukka, mutta kun ollaan jotain tekemässä, on se täynnä intoa ja tarmoa. Kaja on ns. sekalinjainen, eli sen suvuista löytyy enimmäkseen metsästyslinjan koiria, mutta mukana on myös näyttelykoiria. Ulkonäöltään Kaja on pieni ja siro, metsästyslinjaisen näköinen labbis. Se painaa noin 19 kg. Kaja on erittäin erittäin säänkestävä ja sitkeä liikkuja. Perusterveys on erinomainen.

2005 hankkimani labradori Punapakan Rokkimimmi "Humppa" on osoittautunut erinomaiseksi kantanartuksi ja sen kanssa oli hieno aloittaa labbisten parissa. Humppa on nykyisin lähes 14,5 vuotias, ja se on edelleen hyvässä kunnossa. Se elelee riisenilaumassa oman tyttärensä TF L'abbiksen, eli Nasun 12 v kanssa. Labbiskasvattini ovat olleet erinomaisia terveydeltään, sekä harrastus/työskentely ominaisuuksiltaan, erityisesti kaikenlaisessa nenätyöskentelyssä. Useita kasvattejani työskentelee virka- ja hyötykoirina eri viranomaistahoilla. Näiden lisäksi kasvattini ovat olleet hienosti esillä sekä noutajien omissa koemuodoissa, että palveluskoirapuolella, erityisesti erikoisjäljellä eli IFH:ssa. Siinä ont kilpaillut kolme kasvattiani, joista äiti TF L'abbis ja poika L'okari jopa FI KVA-arvoon ja SM-osallistumisin asti. Haluan tulevaisuudessa ehdottomasti itselleni uuden labradorin, joten näitä linjoja piti saada talteen. Kiitos Ellalle ja Rikkelle Kajan lainasta <3

Odotan pentueesta syntyvän vauhdikkaita, työhaluisia ja hyvänenäisiä harrastus- ja työkoiria kaikenlaisiin etsintätehtäviin. Ne sopivat varmasti myös seurakoiraksi aktiiviseen ja liikkuvaan perheeseen, mutta eivät välttämättä sovellu vilkkautensa vuoksi sohva-champiooneiksi. Ulkonäöltään niistä tulee varmasti aika siroja ja kevyitä, eli näyttelykoiriksi niistä tuskin on ;-)

Yhdistelmä Koiranetissä